Admin
Nyomtatás

Mérnökeink vállalják tőlünk függetlenül működő szerverek, és az azokon futó alkalmazásaik üzemeltetését.
Így nem kell, azok felügyelésével, állandó frissítésével foglalkozniuk, egyedül a szervereiken nyújtott szolgáltatásukhoz szükséges adatok naprakészségét kell biztosítaniuk.
 

 

Operációs rendszer üzemeltetése

A Vizio Global szerverüzemeltetési szolgáltatás igénybe vételével lehetősége van megkapni a lehető legmagasabb szintű és rendelkezésre állású szolgáltatást, mely során a speciálisan ezen a területen kimagasló és komplex tudással rendelkező rendszergazdák és operátorok ügyelnek rendszereire.

Szakembereink a nap 24 órájában figyelnek eszközeire az év minden napján. A szerverüzemeltetés nem csak azt jelenti, hogy igény esetén megvizsgáljuk a felmerült problémát, hanem hogy folyamatosan figyeljük szervereit, mind a hardvereket, mind a futó szoftvereket.

A kritikus problémák megoldásához, párhuzamos hibák elhárításához jellemzően több üzemeltetési szakember közös munkájára van szükség, amit nagyszerü csapatszellemünknek köszönhetően, szakembereink könnyedén áthidalnak.

Irodai Vírusvédelmi, biztonságtechnikai megoldások

Irodai célú vírusvédelmet, és egyéb office szoftverek telepítését, állandó karbantartását kínáljuk.
Nagyobb cégeknek egyaránt vállaljuk komplett Irodai IT rendszer igényeinek tervezését, kiépítését, állandó biztonságos karbantartását probléma esetén, folyamatos telefonos rendszergazdai jelenlétet garantálunk.

Árak

Ha felkeltettük érdeklődését, Írja meg válaszát, igényét e-mailben, vagy hívjon minket +36 (70) 580-2010 -s számon.

 

 

Szolgáltatásaink jellemző tulajdonságok

  • több száz napos stabil hálózatok
  • Nagyobb gigabites hálózatok egyesítése
  • load balancing
  • paranoid tűzfal politika
  • állandó távoli monitoring
  • 24x7x365 felügyelet

Tűzfal üzemeltetés

Cégünk nemcsak Cisco Secure PIX tűzfalak bérbeadását vállalja, hanem azok üzemeltetését is.

Ügyfeleinknek nem kell mást tenniük, mint megadni biztonsági taktikájuk, melynek alapján a tűzfalakat konfiguráljuk és üzemeltetjük.